autor:

mariana

» » Retete vegetariene

Pastai verzi cu rosii

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2009

Ingrediente
500g.pastari verzi, 3 cepe medii, 5 rosii medii, 6 catei de usturoi, ulei, sare, dupa gust, 2 cepe mici (dulci)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

15 voturi

Mod de preparare

In tigaie prajim pastarile apoi le scoatem si le punem de o parte.In uleiul de la pastari prajim ciapa apoi adaugam si rosiile lasam la foc mic timp de 15 min. dupa care adaugam pastarile prajite.Punem usturoiul tocat,sare si piper,amestecam compozitia bine si lasam la foc mic inca 20min.

(Ciapa si rosiile se taie marunt!)

Asezam pe un platou si se serveste cu ciapa dulce.

pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai verzi cu rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Chiftelute din soia si ciuperci (de post)

Chiftelute din soia si ciuperci (de post)

Puneti soia la inmuiat in 0,5 l apa clocotita cu putina sare si condimente, pentru ~15 minute. Intre

28 voturi    6 comentarii
1h
Retete vegetariene
Painici la deshidrator cu ceapa si masline

Painici la deshidrator cu ceapa si masline

Mi-a luat ceva timp pana sa gasesc combinatii de painici facute la deshidrator, care sa fie pe placul

2 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Andra , 23 septembrie 2009

    Nekane si ZAZUtotea,multumesc de raspuns! O zi placuta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

15 voturi

Ingrediente

  • 500g.pastari verzi
  • 3 cepe medii
  • 5 rosii medii
  • 6 catei de usturoi
  • ulei
  • sare, dupa gust
  • 2 cepe mici (dulci)

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje
Fara foto

Andra

Nekane si ZAZUtotea,multumesc de raspuns! O zi placuta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tortulet de cartofi / Pommes Chef Anne