1.Se aleg pastarnaci de dimensiuni mai mari, se curata, se spala si se fierb intregi.Dupa ce se racesc,li se scoate miezul cu un cutit special.
2.Ouale se spala si se pun la fiert.Se curata de coaja si se separa galbenusurile de albusuri.
3.Se spala lamaia si se extrage sucul.
4.Galbenusurile de ou se trec prin razatoare si se omogenizeaza bine cu untul,piperul,sarea si sucul de lamaie.
5.Se umplu pastarnacii cu aceasta pasta,se aseaza pe un platou si se tin la frigider 45-50 minute.Se taie felii.
6.Se aseaza feliile de pastarnac pe un platou decorat cu salata verdealaturi de alte gustari:de branza, carne etc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii