Paste cu branza cheddar

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Paste cu branza cheddar

Ingrediente

  • 200 g paste (am folosit Serpentini)
  • 240 g branza cheddar, rasa
  • 2 linguri ciuperci intregi din conserva (puteti pune si mai multe)
  • 1 ceapa verde, tocata marunt (merg la fel de bine si 2)
  • 180 ml lapte
  • 180 ml smantana
  • 1 lingurita paprika/ boia

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj apoi se scurg.

Intr-un castron se amesteca laptele cu smantana apoi se adauga ceapa, pastele si ciupercile.

Se muta totul intr-un vas termorezistent uns cu putin unt apoi se presara paprika/ boiaua.

Se da vasul la cuptorul preincalzit la 160 g C pentru aproximativ 25 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta