Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, telemeaua se amesteca cu zaharul, ouale, margarina, zaharul vanilat si laptele. Cand sunt pe jumatate fierte, pastele se scurg de apa, se rastoarna in tava, iar peste ele se varsa amestecul realizat anterior. Se dau la cuptor, la foc mediu. Se scot cand s-au rumenit putin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii