Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, telemeaua se amesteca cu zaharul, ouale, margarina, zaharul vanilat si laptele. Cand sunt pe jumatate fierte, pastele se scurg de apa, se rastoarna in tava, iar peste ele se varsa amestecul realizat anterior. Se dau la cuptor, la foc mediu. Se scot cand s-au rumenit putin.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii