autor:

Georgiana Cosac

» » , Dulciuri diverse, Paste si pizza

Paste cu branza la cuptor

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
400 g paste scurte, 300 g zahar, 400 g telemea, 3 oua, zahar vanilat, 600 ml lapte, 3 nuci de margarina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

18 voturi

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp, telemeaua se amesteca cu zaharul, ouale, margarina, zaharul vanilat si laptele. Cand sunt pe jumatate fierte, pastele se scurg de apa, se rastoarna in tava, iar peste ele se varsa amestecul realizat anterior. Se dau la cuptor, la foc mediu. Se scot cand s-au rumenit putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste (Penne Rigate) cu branza de vaci la cuptor

Paste (Penne Rigate) cu branza de vaci la cuptor

Intr-un vas se pune apa la fiert cu un praf de sare. Dupa ce a dat in clocot adaugam pastele si le

1 vot    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor

Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor

Luam fileurile si le spalam,apoi le tamponam cu un servet de bucatarie. Curatam ceapa ,o spalam

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Foarte bine arata.................nu am mai facut demult.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Arata minunat.

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009

      Delicios!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009

      Foarte gustoasa...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009

      Foarte bine arata, mi-ai amintit de cat timp nu mai gateam paste cu branza la cuptor :).

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Si eu fac aproape la fel aceasta reteta si sunt suficinte 3 oua+cana de lapte,pentru ca le leaga foarte bine.Si preparatul final arata foarte bine.Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Foarte bine arata budinca ta.

    • nasea alina

      nasea alina (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

      Seamana dar nu rasare! Aproximativ....aceasta reteta o prepar si eu. Dar aici vad doar zahar vanilinat. Ma rog! Dar cu telemea (desi in poza arata super) si asa putine oua, laptele merge. Hai cu coaja de portocala de la dr.o.+niste oua(nu 3)+smantana dulce si zahar... Este in functie de afectiuni (am gasit zahar pt cei cu probleme, cam foarte scump, dar merge; ca ala brun nu e ce pare). Gata, ca prea mult, strica! Oare?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

18 voturi

Ingrediente

  • 400 g paste scurte
  • 300 g zahar
  • 400 g telemea
  • 3 oua
  • zahar vanilat
  • 600 ml lapte
  • 3 nuci de margarina.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu nuca