Paste, cu ceapa verde si ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Paste, cu ceapa verde si ciuperci

Ingrediente

  • 200g paste Baneasa din grau dur
  • 1 lingura ulei de floare
  • 3 ciuperci medii
  • 1 fir ceapa verde
  • sare
  • piper
  • cateva fire de marar proaspat, tocat
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le golim intr-o sita si le lasam la scurs.

Ciupercile curatate, le tocam marunt. Ceapa spalata o taiem fideluta.

Punem uleiul de floare intr-o tigaie , adaugam ceapa verde si ciupercile, sare, piper si calim cateva minute 8-10', pana ce apa lasata de ciuperci se evapora complet.

Pastele scurse, le golim intr-un bol si adaugam peste ele uleiul de masline si amestecam.

Punem pastele in farfurii, adaugam deasupra cateva linguri din amestecul de ciuperci si deasupra, presaram putin marar tocat pt un plus de aroma.

Simplu, rapid si bun . :-D

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor