Pentru ca in copilarie adoram pastele cu zahar si cacao, azi m-am gandit sa le reinventez, adaugand aromele preferate ale surorilor mele: menta, portocala si lamaie.
Se preincalzeste cuptorul, iar intre timp, se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Nu le fierbeti mult, pentru ca vor sta si la cuptor.
Cand sunt aproape fierte, se dau de pe foc, se scurg de apa si se rastoarna intr-o cratita unsa cu putin ulei. Se adauga peste ele cacao, zahar, coaja de lamaie si de portocala tinuta in zahar la borcan, laptele si oul batut bine. Se amesteca bine.
Se dau la cuptorul preincalzit pentru 15 minute, se asaza pe un platou si apoi se rade ciocolata cu menta peste ele.
Pofta Buna!
Reteta o gasiti si pe blogul meu http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/paste-hutton-cu-ciocolata.html
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii