Paste cu ciocolata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Paste cu ciocolata

Ingrediente

  • Cateva patratele de ciocolata cu menta (sau orice aroma preferati);
  • 3-4 linguri cu lapte;
  • 1 ou batut bine;
  • 150 g paste Hutton patratele ondulate;
  • Un varf lingurita coaja de lamaie;
  • putina coaja de portocala;
  • 1 lingura cu varf de cacao;
  • 2 linguri de zahar;
  • 1 lingurita rasa sare.
  • Portii: 2

Mod de preparare

Pentru ca in copilarie adoram pastele cu zahar si cacao, azi m-am gandit sa le reinventez, adaugand aromele preferate ale surorilor mele: menta, portocala si lamaie.

Se preincalzeste cuptorul, iar intre timp, se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Nu le fierbeti mult, pentru ca vor sta si la cuptor.

Cand sunt aproape fierte, se dau de pe foc, se scurg de apa si se rastoarna intr-o cratita unsa cu putin ulei. Se adauga peste ele cacao, zahar, coaja de lamaie si de portocala tinuta in zahar la borcan, laptele si oul batut bine. Se amesteca bine.

Se dau la cuptorul preincalzit pentru 15 minute, se asaza pe un platou si apoi se rade ciocolata cu menta peste ele.

Pofta Buna!

Reteta o gasiti si pe blogul meu http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/paste-hutton-cu-ciocolata.html

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura