Paste cu ciocolata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Paste cu ciocolata

Ingrediente

  • Cateva patratele de ciocolata cu menta (sau orice aroma preferati);
  • 3-4 linguri cu lapte;
  • 1 ou batut bine;
  • 150 g paste Hutton patratele ondulate;
  • Un varf lingurita coaja de lamaie;
  • putina coaja de portocala;
  • 1 lingura cu varf de cacao;
  • 2 linguri de zahar;
  • 1 lingurita rasa sare.
  • Portii: 2

Mod de preparare

Pentru ca in copilarie adoram pastele cu zahar si cacao, azi m-am gandit sa le reinventez, adaugand aromele preferate ale surorilor mele: menta, portocala si lamaie.

Se preincalzeste cuptorul, iar intre timp, se pun pastele la fiert in apa cu putina sare. Nu le fierbeti mult, pentru ca vor sta si la cuptor.

Cand sunt aproape fierte, se dau de pe foc, se scurg de apa si se rastoarna intr-o cratita unsa cu putin ulei. Se adauga peste ele cacao, zahar, coaja de lamaie si de portocala tinuta in zahar la borcan, laptele si oul batut bine. Se amesteca bine.

Se dau la cuptorul preincalzit pentru 15 minute, se asaza pe un platou si apoi se rade ciocolata cu menta peste ele.

Pofta Buna!

Reteta o gasiti si pe blogul meu http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/paste-hutton-cu-ciocolata.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise