In vasul aparatului Crock-Pot puneti pastele fainoase, de tip fusilli, dovlecelul curatat de coaja si taiat bucati subtiri, rosiile cherry taiate in patru si suscul de rosii. Presarati sare si putin rozmarin. Acoperiti cu apa.
Setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital pe temperatura Low si setati timpul de 2.30 ore.
Dupa o ora si jumatate amestecati de cateva ori in vasul de ceramica si puteti sa mai adaugati putina apa calduta, daca vi se pare ca este necesar.
Consumati cald.
Pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii