autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Paste cu nuci

Autor: ramona cerasela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ramona cerasela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
300 gr paste fainoase, 200 gr miez de nuca, 6 linguri de zahar tos.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Pastele fainoase (paste scurte sau chiar taitei de casa-vezi reteta) se fierb in apa cu sare. Dupa strecurare se amesteca cu miezul de nuca pisat mai mare(dupa ce a fost uscat in cuptor si frecat intre palme pentru a se curata de cojite), cu zaharul, si dupa preferinta, cu putina scortisoara sau coaja de portocala (confiata sau pregatita dupa reteta cu sirop si alcool).Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Paste cu pesmet si nuci

Paste cu pesmet si nuci

Se fierb pastele in apa cu sare dupa care se scurg si se limpezesc cu apa rece intr-o strecuratoare.

5 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Paste cu nuci si pesmet

Paste cu nuci si pesmet

Cand eram copil si o rugam pe mama sa ne faca ceva dulce, imi facea acest “desert” pentru ca

6 voturi    2 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • serban aurora daniela

    serban aurora daniela (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

    La fel de bine, nucile pot fi inlocuite cu alune macinate.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 300 gr paste fainoase
  • 200 gr miez de nuca
  • 6 linguri de zahar tos.

Raporteaza reteta

serban aurora daniela

serban aurora daniela (Chef de cuisine)

La fel de bine, nucile pot fi inlocuite cu alune macinate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Savarine