autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Paste cu nuci

Autor: ramona cerasela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ramona cerasela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
300 gr paste fainoase, 200 gr miez de nuca, 6 linguri de zahar tos.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Pastele fainoase (paste scurte sau chiar taitei de casa-vezi reteta) se fierb in apa cu sare. Dupa strecurare se amesteca cu miezul de nuca pisat mai mare(dupa ce a fost uscat in cuptor si frecat intre palme pentru a se curata de cojite), cu zaharul, si dupa preferinta, cu putina scortisoara sau coaja de portocala (confiata sau pregatita dupa reteta cu sirop si alcool).Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Paste cu nuci, conopida si branza albastra

Paste cu nuci, conopida si branza albastra

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Buchetelele de conopida se

5 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Paste cu nuci si pesmet

Paste cu nuci si pesmet

Cand eram copil si o rugam pe mama sa ne faca ceva dulce, imi facea acest “desert” pentru ca

9 voturi    2 comentarii
15 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • serban aurora daniela

    serban aurora daniela (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

    La fel de bine, nucile pot fi inlocuite cu alune macinate.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 300 gr paste fainoase
  • 200 gr miez de nuca
  • 6 linguri de zahar tos.

Raporteaza reteta

serban aurora daniela

serban aurora daniela (Chef de cuisine)

La fel de bine, nucile pot fi inlocuite cu alune macinate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Muffins cu fulgi de ciocolata