Paste cu nuci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr paste fainoase
  • 200 gr miez de nuca
  • 6 linguri de zahar tos.

Mod de preparare

Pastele fainoase (paste scurte sau chiar taitei de casa-vezi reteta) se fierb in apa cu sare. Dupa strecurare se amesteca cu miezul de nuca pisat mai mare(dupa ce a fost uscat in cuptor si frecat intre palme pentru a se curata de cojite), cu zaharul, si dupa preferinta, cu putina scortisoara sau coaja de portocala (confiata sau pregatita dupa reteta cu sirop si alcool).Se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise