autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Paste cu nuci

Autor: ramona cerasela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ramona cerasela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
300 gr paste fainoase, 200 gr miez de nuca, 6 linguri de zahar tos.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Pastele fainoase (paste scurte sau chiar taitei de casa-vezi reteta) se fierb in apa cu sare. Dupa strecurare se amesteca cu miezul de nuca pisat mai mare(dupa ce a fost uscat in cuptor si frecat intre palme pentru a se curata de cojite), cu zaharul, si dupa preferinta, cu putina scortisoara sau coaja de portocala (confiata sau pregatita dupa reteta cu sirop si alcool).Se servesc reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Paste cu mere si nuci

Paste cu mere si nuci

Vrei un desert usor si gustos de post? Iata o idee. Pastele se fierb in apa cu sare timp de 8-10

15 voturi    6 comentarii
20 min
Retete de post
Paste cu mere si nuci

Paste cu mere si nuci

Se fierb pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet.Eu folosesc paste \"Gata\" -fierb

2 voturi    2 comentarii
25 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • serban aurora daniela

    serban aurora daniela (Chef de cuisine) , 30 martie 2009

    La fel de bine, nucile pot fi inlocuite cu alune macinate.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 300 gr paste fainoase
  • 200 gr miez de nuca
  • 6 linguri de zahar tos.

Raporteaza reteta

serban aurora daniela

serban aurora daniela (Chef de cuisine)

La fel de bine, nucile pot fi inlocuite cu alune macinate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Crema de zahar ars