Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp, se pune la incalzit uleiul intr-o tigaie si se rumeneste pesmetul la foc mic, amestecand continuu pentru a nu se arde.
Dupa aproximativ 8 minute, cand pesmetul s-a rumenit, se pune intr-un castron, se adauga zaharul si scortisoara si se amesteca.
Pastele se scurg si se amesteca cu o lingura de ulei (nu se trec prin jet de apa rece!) apoi se pun in castron peste pesmet, amestecand usor.
Se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii