Paste cu Pesmet

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Paste cu Pesmet

Ingrediente

  • 200 g paste (de orice fel, eu am folosit macaroane fara ou)
  • 100 g pesmet
  • 50 g zahar
  • 2 linguri ulei (sau unt daca nu tineti post)
  • 1 lingurita scortisoara

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp, se pune la incalzit uleiul intr-o tigaie si se rumeneste pesmetul la foc mic, amestecand continuu pentru a nu se arde.

Dupa aproximativ 8 minute, cand pesmetul s-a rumenit, se pune intr-un castron, se adauga zaharul si scortisoara si se amesteca.

Pastele se scurg si se amesteca cu o lingura de ulei (nu se trec prin jet de apa rece!) apoi se pun in castron peste pesmet, amestecand usor.

Se serveste cald.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise