Legumele le curatam de coaja si razuim pe razatoarea mica morcovul si zuchini.Apio si ceapa le tocam cu un cutit cat de mici doriti.
Punem pe foc intr-o oala 1.5 litri de apa si o lingura de sare . Acoperim cu capacul si lasam sa fiarba .
Incingem un wok foarte bine si cu ajutorul unui spray sau cu o pensula ungem fundul wok-ului.
Punem ceapa si morcovul , amestecam de cateva ori si apoi adaugam dovlecelul si apio .
Dovlecelul va lasa suc si astfel legumele se vor gati bine .
Cand fierbe apa punem taitei de orez , amestecam de cateva ori si lasam sa clocoteasca 2 minute.
Scurgem si clatim cu apa rece .
Peste legumele inmuiate putin punem sare , piper ,pudra de ghimbir si crema de soia . Omogenizam iar apoi adaugam 1 lingurita de busuioc uscat .
Turnam totul peste paste si servim presarat deasupra cu patrunjel verde tocat si frunze de busuioc .
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii