autor:

Anonim

» » Aperitive

paste fainoase cu ghimbir

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
piept de pui, pudra de ghimbir, sos de soia, miere, paste fainoase, creson, ceapa verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron ghimbirul, sosul de soia si mierea. Se adauga puiul taiat fasii , amestecandu-se astfel incat sosul sa acopere carnea. Se lasa la marinat 2 ore.
Dupa acest timp, se frige puiul marinat 10-12 min, pe ambele parti, pana se rumeneste.
Se asaza intr-un castron pastele fainoase scurse, se adauga cresonul si ceapa verde. Se adauga carnea de pui si se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "paste fainoase cu ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi noi gratinati

Cartofi noi gratinati

Decojim cartofii, ii spalam si ii taiem pe jumatate. Daca sunt micuti ii lasati intregi. Ii punem

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rosii Pane cu Mujdei

Rosii Pane cu Mujdei

Prima data spalam si taiem rosiile felii mai groase. Dupa care se bate oul cu sare, adaugam lingurile

5 voturi    8 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Conopida a'la Austria