autor:

Anonim

» » Aperitive

paste fainoase cu mozzarella si rosii

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
paste fainoase, ulei de masline, rosii, ardei iute rosu,usturoi, pasta de tomate, lamaie, branza Mozzarella, ceapa verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie , se adauga ardei iute , usturoiul se asezoneaza , apoi se calesc la foc mic 3 min. Se incorporeaza rosiile cu pasta de tomate si se fierbe totul inca 8 min.
Se adauga apoi sucul de lamaie ,otetul, branza Mozzarella si se fierbe totul 5-7 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "paste fainoase cu mozzarella si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata aperitiv

Salata aperitiv

Se curata, spala, fierb pastaile. Se scurg intr-o strecuratoare. Dupa ce s-au racit, se mixeaza,

2 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Rulouri umplute cu zarzavaturi

Rulouri umplute cu zarzavaturi

Se taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi,

8 voturi    2 comentarii
55 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • paste fainoase
  • ulei de masline
  • rosii
  • ardei iute rosu,usturoi
  • pasta de tomate
  • lamaie
  • branza Mozzarella
  • ceapa verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Aperitiv cu dovlecel si vinete