autor:

Anonim

» » Aperitive

paste fainoase cu mozzarella si rosii

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
paste fainoase, ulei de masline, rosii, ardei iute rosu,usturoi, pasta de tomate, lamaie, branza Mozzarella, ceapa verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie , se adauga ardei iute , usturoiul se asezoneaza , apoi se calesc la foc mic 3 min. Se incorporeaza rosiile cu pasta de tomate si se fierbe totul inca 8 min.
Se adauga apoi sucul de lamaie ,otetul, branza Mozzarella si se fierbe totul 5-7 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "paste fainoase cu mozzarella si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri cu bacon si pastai

Rulouri cu bacon si pastai

Pastaile se fierb in apa cu sare.Se scurg bine de apa si se ruleaza cu bacon.Se presara sare si piper.Intr-o

1 vot    2 comentarii
10 min
Aperitive
Zuchinni sticks (betisoare de dovlecel) cu ranch dressing

Zuchinni sticks (betisoare de dovlecel) cu ranch dressing

Se taie dovlecelul pe lung ; apoi il dati cu sare si-l lasati cam o ora, intr-o sita/strecuratoare

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • paste fainoase
  • ulei de masline
  • rosii
  • ardei iute rosu,usturoi
  • pasta de tomate
  • lamaie
  • branza Mozzarella
  • ceapa verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Parjolute cu legume