autor:

Anonim

» » Aperitive

paste fainoase cu mozzarella si rosii

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
paste fainoase, ulei de masline, rosii, ardei iute rosu,usturoi, pasta de tomate, lamaie, branza Mozzarella, ceapa verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie , se adauga ardei iute , usturoiul se asezoneaza , apoi se calesc la foc mic 3 min. Se incorporeaza rosiile cu pasta de tomate si se fierbe totul inca 8 min.
Se adauga apoi sucul de lamaie ,otetul, branza Mozzarella si se fierbe totul 5-7 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "paste fainoase cu mozzarella si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de spanac cu ou

Salata de spanac cu ou

Foarte usor de pregatit, bogata in proteine, fibre, minerale, apa, vitamine, antioxidanti puternici,

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Se curata de coaja dovleceii, se dau pe razatoarea mica si se strorc de apa lasata. Peste dovlecei

34 voturi    17 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • paste fainoase
  • ulei de masline
  • rosii
  • ardei iute rosu,usturoi
  • pasta de tomate
  • lamaie
  • branza Mozzarella
  • ceapa verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pate de casa