autor:

Anonim

» » Aperitive

paste fainoase cu pui si ghimbir

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
piept de pui, pudra de ghimbir, sos de soia, miere, paste fainoase, creson, ceapa verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron ghimbirul, sosul de soia si mierea. Se adauga puiul taiat fasii , amestecandu-se astfel incat sosul sa acopere carnea. Se lasa la marinat 2 ore.
Dupa acest timp, se frige puiul marinat 10-12 min, pe ambele parti, pana se rumeneste.
Se asaza intr-un castron pastele fainoase scurse, se adauga cresonul si ceapa verde. Se adauga carnea de pui si se amesteca bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "paste fainoase cu pui si ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
chiftelute

chiftelute

In primu rand se toaca marunt celpele,cartoful si usturoiul.(eu le-am tocat cu robotul de bucatarie

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Chiftelute originale

Chiftelute originale

Se curata cartofii, morcovii, ceapa, se dau pe razatoare, se storc bine de sucul propriu, se amesteca

7 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON