Se calesc bucatile de bacon intr-o cratita , se prajesc usor apoi se lasa pe foc pana devin crocante.
Se scot din cratita si se mentin la cald. In aceasi cratita se calesc apoi ceapa si ardeiul iute, cca 4-5 min,pana se inmoaie.
Se adauga tomatele, condimentele si se fierbe totul 10 min , pana se ingroasa sosul.
Se amesteca pastele fainoase cu sosul tomat , iar deasupra se presara bucatile de bacon crocant.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii