Ingrediente
- un pachet de macaroane, - 200gr cascaval, - 300gr piept de pui, - 250gr suc de rosii(gros), - o ceapa medie taiata cubulete mici, - 3 catei de usturoi tocati, - sare, piper negru dupa gust, - ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
6 voturi
Mod de preparare
- Se prajeste ceapa cu usturoiul in ulei de masline pana se rumenesc, dupa care se adauga cubuletele pe piept de pui. Se prajesc pana pieptul e gata.
- Se adauga sucul gros de rosii si se lasa sa dea in fiert,dupa ce fierbe cam vreo 5 min se sareaza si pipereaza dupa gust. Daca pieptul e gata, se ia de pe foc si se lasa putin pentru a se raci. Dupa ce se raceste un pic, se adauga cascavalul gata dat prin razatoare, se amesteca bine si se pun si macaroanele fierte, se amesteca toate ingredientele dupa care se pun in tava unsa cu ulei de masline si se pune in rola, puteti tine in rola pana se face o crusta deasupra sau pana cand cascavalul se topeste complet.