- Se fierb macaroanele in apa cu sare si ulei.
- Se prajeste ceapa cu usturoiul in ulei de masline pana se rumenesc, dupa care se adauga cubuletele pe piept de pui. Se prajesc pana pieptul e gata.
- Se adauga sucul gros de rosii si se lasa sa dea in fiert,dupa ce fierbe cam vreo 5 min se sareaza si pipereaza dupa gust. Daca pieptul e gata, se ia de pe foc si se lasa putin pentru a se raci. Dupa ce se raceste un pic, se adauga cascavalul gata dat prin razatoare, se amesteca bine si se pun si macaroanele fierte, se amesteca toate ingredientele dupa care se pun in tava unsa cu ulei de masline si se pune in rola, puteti tine in rola pana se face o crusta deasupra sau pana cand cascavalul se topeste complet.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii