Paste in sos rosu

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -penne/spaghetti:100 g
  • -rosii decojite:300 g
  • -usturoi:1 catel
  • -busuioc:3 g
  • -oregano:3 g
  • -sare
  • -piper
  • -ulei de masline
  • -apa

Mod de preparare

Intro oala de marime medie se pune la fiert apa cu o lingurita de ulei de masline si sare.Se adauga pastele si se lasa la foc mediu pana acestea se inmoaie.Se scurg se aseaza in tigaie si se trag putin in ulei de masline si usturoi.Se adauga rosiile decojite(binenteles pasate si tocate pana se obtine un sos consistent),busuiocul si oregano.Se asezoneaza cu sare si piper,amestecand continuu vreo 3-4 minute,pane ce sosul scade un pic.Se pot servi cu parmezan ras deasupra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise