Ingrediente
Aluat:, , 1 pahar maioneza cumparata(150gr.), 1 pahar smintina, 4 oua, 1 praf de copt, faina cit cuprinde pentru a iesi un aluat mai gros ca de clatite., , Umplutura:, , dupa preferinta,se poate face si cu carne si cu cartofi etc., eu am folosit:, 2 cepe taiate solzisori(fidelute), 2 cutiute ciperci, mazare si morcov congelate, dupa preferinta, 1 cutiuta boabe de porumb
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
5 voturi
Mod de preparare
Dupa ce s-au calit putin saram si piperam dupa dorinta.
Lasam sa se raceasca.
La urma adaugam si boabele de porumb.
Intr-o tava unsa cu margarina, punem jumatate din compozitia de aluat, intindem frumos cu o lingura sa fie uniform.
Tot cu ajutorul unei linguri punem uniform si umplutura, iar la urma jumatatea ramasa de aluat. Intindem frumos cu o lingura si o dam la copt la 180-200 grade C, pina ce placinta se rumeneste frumos.
Pofta buna!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010
Cred ca pruncii tai au ras-o imediat. Ce sa mai sper si eu la o portie!
vio (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2010
cred ca ii buna placinta ta