Ceapa taiata solzisori o calim impreuna cu ciupercile tocate nu foarte marunt si mazarea cu morcovi.
Dupa ce s-au calit putin saram si piperam dupa dorinta.
Lasam sa se raceasca.
La urma adaugam si boabele de porumb.
Intr-o tava unsa cu margarina, punem jumatate din compozitia de aluat, intindem frumos cu o lingura sa fie uniform.
Tot cu ajutorul unei linguri punem uniform si umplutura, iar la urma jumatatea ramasa de aluat. Intindem frumos cu o lingura si o dam la copt la 180-200 grade C, pina ce placinta se rumeneste frumos.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii