Pastida (placinta cu ciuperci)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pastida (placinta cu ciuperci)

Ingrediente

  • Aluat:
  • 1 pahar maioneza cumparata(150gr.)
  • 1 pahar smintina
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • faina cit cuprinde pentru a iesi un aluat mai gros ca de clatite.
  • Umplutura:
  • dupa preferinta,se poate face si cu carne si cu cartofi etc.
  • eu am folosit:
  • 2 cepe taiate solzisori(fidelute)
  • 2 cutiute ciperci
  • mazare si morcov congelate, dupa preferinta
  • 1 cutiuta boabe de porumb

Mod de preparare

Ceapa taiata solzisori o calim impreuna cu ciupercile tocate nu foarte marunt si mazarea cu morcovi.

Dupa ce s-au calit putin saram si piperam dupa dorinta.

Lasam sa se raceasca.

La urma adaugam si boabele de porumb.

Intr-o tava unsa cu margarina, punem jumatate din compozitia de aluat, intindem frumos cu o lingura sa fie uniform.

Tot cu ajutorul unei linguri punem uniform si umplutura, iar la urma jumatatea ramasa de aluat. Intindem frumos cu o lingura si o dam la copt la 180-200 grade C, pina ce placinta se rumeneste frumos.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor