Condimentam pastravul cu sare si piper si al lasam vreo 10 minute.Intr-o tava punem ulei in care punem pastravul si al punem an cuptorul incins.Il lasam la cuptor pana capata o culoare aurie(trebuie intors pe ambele parti).Dupa ce s-a facut al scoatem pe o farfurie si al stropim din belsug cu lamaie.In uleiul ramas de la peste punem cartofi taiati sferturi,peste care punem sare si piper.Cand aproape s-au facut cartofii punem pastravul si mai lasam pana cartofii devin aurii.
Il servim cu un mujdei de usturoi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii