Pastrav cu ceapa si mamaliga

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pastrav cu ceapa si mamaliga

Ingrediente

  • 5 pastravi (recomand proaspeti)
  • 4 5 cepe
  • faina de malai
  • faina de grau (alba)
  • 5 6 catei de usturoi
  • sare ,piper,chili,un cub knor,boia dulce

Mod de preparare

Pastravii se curata se spala si se usuca cu un prosop.Faina de malai se amesteca cu faina alba(la 3 parti de malai o parte de faina alba).In faina se adauga sare ,piper,chili.Dam pestele prin faina si-l prajim in ulei incins,trebuie sa iasa mai crocant.

Ceapa o taiem pestisori si o prajim im ulei.Cand a capatat o culoare sticloasa turnam o jumatate de cana de apa,punem cubul knor si o lasam sa fiarba.Dupa ce sa evaporat apa o mai prajim 1 2 min cu usturoiul taiat marunt.O lasam sa se odihneasca sub capac c-am 25 min.Merge grozav cu o crema de usturoi mai aromata.Pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise