autor:

silviana maftei

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

pastrav cu lamaie si rozmarin

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iunie 2008

Ingrediente
1 pastrav, 1/2 lamaie, 1 lingura de ulei, citeva prize de rozmarin sare piper 1 fir de usturoi, folie de aluminiu alimentar

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

10 voturi

Mod de preparare

Se intinde folia de aluminiu se unge pastravul cu ulei, se condimenteaza si in interior.
In burtica pastravului se pun feliile de lamaie si usturoiul.
Se inchide pachetelul si se pune la cuptor pt 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "pastrav cu lamaie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 12 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

    O papica super,usor de facut si foarte bun

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 iunie 2011

    Pastravul e pestele meu preferat, e foarte gustos.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Mmmm, pastravul este pestele meu favorit si cel mai bun.Felicitari,usor si foarte gustos.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Foarte bun. Eu am gatit merlucius in pesmet, cu lamaie. Ne-a placut.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      Imi place foarte mult!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

      O bunatate...Imi place foarte mult pestele...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Cel mai tare imi place pastravul, e foarte gustos.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Foarte bun!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

      Imi place la nebunie.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009

      O bunatate...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Cred ca este un deliciu,felicitari.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Gustos si sanatos!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 pastrav
  • 1/2 lamaie
  • 1 lingura de ulei
  • citeva prize de rozmarin sare piper 1 fir de usturoi
  • folie de aluminiu alimentar

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

85 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

68 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O papica super,usor de facut si foarte bun

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Orez cu creveti