autor:

Anca E. Voicu

» » Aperitive

Pate de casa

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 noiembrie 2016

Ingrediente
200 g ficat de porc, 100 g unt, 1 lingura de ulei de masline, Galbenusul de la 1 ou fiert, Sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

1 vot

Mod de preparare

Un mic dejun sanatos ce se poate servi alaturi de un ceai sau suc de mere.

Mod de preparare:
Se fierbe ficatul de porc in apa fara sare si se lasa la racit.
Se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie, se adauga galbenusul fiert, untul, uleiul de masline, sare si piper dupa gust.

Pofta Buna!
Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pate de casa

Pate de casa

Eu am folosit Multicookerul din dotare, dar putem folosi o cratita mai groasa, preferabil una de

7 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pate de casa din ficat

Pate de casa din ficat

Ficatul se taie fasii. Ceapa se curate si se taie marunt. Ouale se pun la fiert. Ceapa se soteaza

13 voturi    4 comentarii
1h
Salate cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

1 vot

Ingrediente

  • 200 g ficat de porc
  • 100 g unt
  • 1 lingura de ulei de masline
  • Galbenusul de la 1 ou fiert
  • Sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

7 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

2 voturi    0 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cosulete cu spanac si branza