Pate de casa

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
Pate de casa

Ingrediente

  • 200 g ficat de porc;
  • 100 g unt;
  • 1 lingura de ulei de masline;
  • Galbenusul de la 1 ou fiert;
  • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Un mic dejun sanatos ce se poate servi alaturi de un ceai sau suc de mere.

Mod de preparare:

Se fierbe ficatul de porc in apa fara sare si se lasa la racit.

Se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie, se adauga galbenusul fiert, untul, uleiul de masline, sare si piper dupa gust.

Pofta Buna!

Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise