autor:

violeta c.

» » Aperitive

Pate de ficat

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
0.5 kg ficatei de pasare, 3-4 cepe mijlocii, 1/2 pachet unt, 2 oua, ulei masline

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Ficateii pusi in apa rece se pun la fiert; se pune ceapa la calit in ulei; se fierb si ouale; cand sunt gata ambele compozitii, se pun in blender sau se dau prin masina de carne impreuna cu galbenusele fierte, adaugandu-se cate un pic din zeama in care au fiert ficateii; la sfarsit se pune untul topit si eventual racit, sare, piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui cu morcovi

Pate de ficat de pui cu morcovi

Spalati ficateii cu apa rece si puneti-i la fiert intr-un litru de apa cu putina sare, cam 15-20

4 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Pate de casa din ficat

Pate de casa din ficat

Ficatul se taie fasii. Ceapa se curate si se taie marunt. Ouale se pun la fiert. Ceapa se soteaza

13 voturi    4 comentarii
1h
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 0.5 kg ficatei de pasare
  • 3-4 cepe mijlocii
  • 1/2 pachet unt
  • 2 oua
  • ulei masline

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute din carne