Reteta postata pe: 31 martie 2009
Ingrediente
0.5 kg ficatei de pasare, 3-4 cepe mijlocii, 1/2 pachet unt, 2 oua, ulei masline
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Ficateii pusi in apa rece se pun la fiert; se pune ceapa la calit in ulei; se fierb si ouale; cand sunt gata ambele compozitii, se pun in blender sau se dau prin masina de carne impreuna cu galbenusele fierte, adaugandu-se cate un pic din zeama in care au fiert ficateii; la sfarsit se pune untul topit si eventual racit, sare, piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ficatelul se curata foarte bine de pielite si de fiere , se spala si se pune la fiert.
Ficatul trebuie
0 voturi
4 comentarii
50 min
Se pun la topit 3o g unt si cand s-a topit se pune ceapa taiata marunt. Se prajeste pana devine aurie,
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate