Ficateii pusi in apa rece se pun la fiert; se pune ceapa la calit in ulei; se fierb si ouale; cand sunt gata ambele compozitii, se pun in blender sau se dau prin masina de carne impreuna cu galbenusele fierte, adaugandu-se cate un pic din zeama in care au fiert ficateii; la sfarsit se pune untul topit si eventual racit, sare, piper.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii