autor:

violeta c.

» » Aperitive

Pate de ficat

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
0.5 kg ficatei de pasare, 3-4 cepe mijlocii, 1/2 pachet unt, 2 oua, ulei masline

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Ficateii pusi in apa rece se pun la fiert; se pune ceapa la calit in ulei; se fierb si ouale; cand sunt gata ambele compozitii, se pun in blender sau se dau prin masina de carne impreuna cu galbenusele fierte, adaugandu-se cate un pic din zeama in care au fiert ficateii; la sfarsit se pune untul topit si eventual racit, sare, piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui

Pate de ficat de pui

Ficatelul se curata foarte bine de pielite si de fiere , se spala si se pune la fiert. Ficatul trebuie

0 voturi    4 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui

Pate de ficat de pui

Se pun la topit 3o g unt si cand s-a topit se pune ceapa taiata marunt. Se prajeste pana devine aurie,

7 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 0.5 kg ficatei de pasare
  • 3-4 cepe mijlocii
  • 1/2 pachet unt
  • 2 oua
  • ulei masline

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval