Reteta postata pe: 30 aprilie 2009
Ingrediente
1/2 kg ficat de porc, 100g costita sau bacon, 1/2 l lapte, o ceapa, 2 catei de usturoi, 1/2 pachet unt, sare,piper,ienibahar, dafin
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Ficatul se tine 1/2 h in lapte. se usuca in prosop,se fierbe 10 minute in apa clocotita,cu ceapa, usturoiul,dafin, boabe de piper si ienibahar. Se dau pe robot ficatul si costita (sau pe masina de carne),incorporand untul, sare, piper macinat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de ficat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ficatelul se curata foarte bine de pielite si de fiere , se spala si se pune la fiert.
Ficatul trebuie
0 voturi
4 comentarii
50 min
Se pun la topit 3o g unt si cand s-a topit se pune ceapa taiata marunt. Se prajeste pana devine aurie,
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate