Pate de ficat de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pate de ficat de pui

Ingrediente

  • -500 g ficat de pui
  • -1 ceapa
  • -1 pachet de unt
  • -70 g smantana
  • -sare
  • -piper
  • -nucsoara

Mod de preparare

Se pun la topit 3o g unt si cand s-a topit se pune ceapa taiata marunt. Se prajeste pana devine aurie, dupa care se adauga ficatul de pui si se prajeste in continuare. Daca mai este nevoie se adauga putina apa. Cand este gata ficatul si nu mai are nici un pic de apa, se lasa sa se raceasca si se pune in blender. Peste ficat se pun cele 70 de g de smantana si cele 170 g de unt ramase, se pune sare, piper si o lingurita rasa de nucsoara si se paseaza bine. Se consuma in cateva zile sa nu se strice smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor