Vinetele se clatesc de sare si se pun pe o tava tapetata cu foaie de copt si se ung cu ulei de masline si se dau la grilul din cuptor pana se rumenesc pe o parte si se intorc pe cealalta parte.
Alta varianta se prajesc feliile de vanata in tigaie pana se rumenesc.
Se prajeste o ceapa taiata solzi, pana devine sticloasa. Se da totul pe robot sau pe masina de carne se da la gust cu sare, piper si ulei. Se poate mentine 2-3 zile in frigider intr-o cutie inchisa. Pateul de vanata are culoarea pateului de ficat si gustul lui numai ca este fara ficat ptr toti cei carora ficatul nu le face bine este o varianta minunata.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii