Reteta postata pe: 13 aprilie 2010
Ingrediente
5 fire de ceapa verde, tocata, 200 gr mazare, 2 linguri smantana, 1 lingura ulei de masline, 1 lingura zeama de lamaie, coaja rasa de la ½ lamaie, ½ lingurita menta tocata, 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate, 1 lingurita miere
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se pune intr-o cratita aprox. o cana cu apa la fiert.Se adauga ceapa si mazarea si se lasa sa fiarba 10 minute.Dupa ce legumele au fiert, se scurg si se trec ptrintr-un jet de apa rece apoi pun intr-un vas.Se adauga restul ingredienteleor si se paseaza pana cand se obtine o pasta fina.
http://lauradfood2.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de mazare si ceapa verde" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente
15 voturi
12 comentarii
25 min
Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special
0 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sidy (Chef de cuisine) , 15 mai 2010
Foarte interesant !!! Cred ca este delicioasa...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010
Foarte gustos!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Arata tare bine,este gustos si sanatos...
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Ai niste idei, mama. De unde iti vin atatea?