autor:

Anonim

» » Aperitive

pate de soia(2)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
soia boabe, ceapa, gogosar rosu, masline, patrunjel tocat fin, ulei, supa de legume

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Boabele de soia se aleg , se spala si se pun la inmuiat 12-24 ore apoi se fierb.
Cand sunt gata , se scurg si se pun intr-un castron impreuna cu ceapa tocata marunt si sarea. Se adauga maslinele , gogosarul tocat si uleiul. Se paseaza bine cu mixerul pana ce se obtine o pasta omogena , foarte frumos colorata. La nevoie se adauga supa de legume.La sfarsit de tot,se pune patrunjelul .
Daca ti-a placut reteta noastra "pate de soia(2)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pate de soia

Pate de soia

Soia se alege si se spala. Apoi se pune la inmuiat peste noapte. A doua zi o puneti la fiert in

7 voturi    5 comentarii
3h
Retete de post
Hribi in ulei (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)

Hribi in ulei (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)

Hribii se curata si se spala bine cu apa rece Se oparesc doar intr-un clocot in apa cu putina sare,dupa

3 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • soia boabe
  • ceapa
  • gogosar rosu
  • masline
  • patrunjel tocat fin
  • ulei
  • supa de legume

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
CIUPERCI PRAJITE