Pate de vita cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr ficat de vita
  • 150 gr ciuperci
  • 50 gr ceapa
  • 100 gr unt
  • 50 gr masline
  • 50 gr gogosari in otet
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper alb

Mod de preparare

Ficatul, ciupercile si ceapa se taie bucati mari. Maslinele se feliaza, iar gogosarii se taie bucatele. Intr-o cratita se pune 30 gr unt si se calesc ciupercile, ceapa si ficatul dupa care se adauga putina apa si se lasa sa fiarba. Dupa aceea ficatul si legumele se trec de 2 ori prin masina de tocat apoi se amesteca cu restul de unt frecat, se adauga gogosarii si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise