autor:

Anonim

» » Aperitive

pate din broccoli(1)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
broccoli, maioneza de soia, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Tulpinitele de broccoli se spala bine si se pun la fiert in apa care clocoteste , lasandu-se sa fiarba incet, cca 20 min. Cand sunt gata trebuie sa fie moi. Se scurg apoi de zeama si se paseaza bine. Dupa ce s-au racit , se amesteca cu maioneza de soia de boia. Pasta obtinuta se serveste pe paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "pate din broccoli(1)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rosii Pane cu Mujdei

Rosii Pane cu Mujdei

Prima data spalam si taiem rosiile felii mai groase. Dupa care se bate oul cu sare, adaugam lingurile

5 voturi    8 comentarii
25 min
Aperitive
San Jacobo de berenjena.

San Jacobo de berenjena.

Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute. Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie

15 voturi    10 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • broccoli
  • maioneza de soia
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Hribi in ulei (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)