autor:

Anonim

» » Aperitive

pate din conopida

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
conopida, ulei, usturoi, pesmet, boia de ardei, supa de legume, sare, patrunjel verede tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se curata , se spala si se pune 15 min in apa rece. Apoi se pune la fiert in apa care clocoteste . Cand e fiarta , se strecoara si se paseaza bine. Usturoiul se paseaza. Se amesteca toate ingredientele iar pasta obtinuta se serveste pe paine. In loc de usturoi, se poate folosi praf de usturoi pentru a diminua mirosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "pate din conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Dovlecei pane cu sos de rosii

Dovlecei pane cu sos de rosii

Spalam dovlecelul, il curatam de coaja, il taiem in felii mai groase si il lasam sa se scurga de

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pastã de brânzã cu ierburi aromate