autor:

Anonim

» » Aperitive

pate din conopida

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
conopida, ulei, usturoi, pesmet, boia de ardei, supa de legume, sare, patrunjel verede tocat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Conopida se curata , se spala si se pune 15 min in apa rece. Apoi se pune la fiert in apa care clocoteste . Cand e fiarta , se strecoara si se paseaza bine. Usturoiul se paseaza. Se amesteca toate ingredientele iar pasta obtinuta se serveste pe paine. In loc de usturoi, se poate folosi praf de usturoi pentru a diminua mirosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "pate din conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Se curata de coaja dovleceii, se dau pe razatoarea mica si se strorc de apa lasata. Peste dovlecei

34 voturi    17 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri de sunca umplute

Rulouri de sunca umplute

Legumele in prealabil fierte (de preferinta in supa.Primesc un gust mai bun)si restul care nu trebuie

8 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Micul dejun arab 4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine