1. Se pun la fiert ficateii si se dau in clocot 5 minute, dupa care se arunca apa, se spala ficateii si se pun din nou la fiert.
2. Dupa 10 minute se adauga legumele curatate si taiate in sferturi.
3. Se mai lasa sa fiarba 20 de minute, incercand legumele sa vedem daca sunt fierte.
4. Se opreste focul si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se scurg de zeama si se paseaza foarte bine.
5. Se adauga untul, sarea si piperul si se mai amesteca putin.
6. Daca este prea vascos se adauga si putina zeama de la fiert, deoarece prin racire se mai intareste.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii