autor:

Anonim

» » Aperitive

pate din mazare cu maioneza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 august 2008

Ingrediente
mazare uscata, ceapa, maioneza soia

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Mazarea se alege, se spala si se pune la inmuiat 10 ore. Apoi se fierbe la foc mic, in suficienta apa .
Cand a fiert bine , se scurge de zeama si se mixeaza impreuna cu ceapa . Se adauga maioneza, amestecandu-se bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "pate din mazare cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cosulete din paine cu ciuperci umplute

Cosulete din paine cu ciuperci umplute

1.Se curata ciupercile de picioruse si pielite,se pastreaza palariutele care se ung in interior cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Bruschete

Bruschete

Bagheta o taiem felii nu foarte groase. Feliutele le punem la prajit fie pe o tigaie grill, fie

7 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • mazare uscata
  • ceapa
  • maioneza soia

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Cosulete umplute cu salata de boeuf