autor:

Anonim

» » Aperitive

pate din mazare verde

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
boabe de mazare, ceapa, ulei, suc de rosii, sare, pesmet, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Mazarea se pune la fiert. Cand e gata, se scurge , se paseaza si se lasa sa se raceasca . Se amesteca apoi cu ceapa tocata foarte fin, cu sucul de rosii, uleiul, pesmetul si mararul tocat fin. Se serveste pe paine cu salate acrisoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "pate din mazare verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Se curata cipercile de pielita si se desprind coditele. Se spala, se pun la scurs cu gura in jos

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Ardei grasi pane

Ardei grasi pane

Ardeii se spala, se sterg bine si se pun la copt intr-o tigaie, cu ulei. Ii intoarcem pe toate partile,

6 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • boabe de mazare
  • ceapa
  • ulei
  • suc de rosii
  • sare
  • pesmet
  • marar verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Corabioare de dovlecei umplute cu branza