autor:

Anonim

» » Aperitive

pate din mazare verde

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
boabe de mazare, ceapa, ulei, suc de rosii, sare, pesmet, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Mazarea se pune la fiert. Cand e gata, se scurge , se paseaza si se lasa sa se raceasca . Se amesteca apoi cu ceapa tocata foarte fin, cu sucul de rosii, uleiul, pesmetul si mararul tocat fin. Se serveste pe paine cu salate acrisoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "pate din mazare verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Pateu de Conopida

Pateu de Conopida

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste,

5 voturi    6 comentarii
35 min
Aperitive
Rulada din pulpa de curcan

Rulada din pulpa de curcan

pieptul /pulpa de curcan se taie in felii de 1 cm grosime astfel incat sa ramana legate intre ele

2 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • boabe de mazare
  • ceapa
  • ulei
  • suc de rosii
  • sare
  • pesmet
  • marar verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Fasole verde lata sau fideluta