Puneti alunele intr-o tava, dati-le la cuptor si lasati-le sa se rumeneasca 10 minute. Adaugati semintele de susan si lasati-le sa se prajeasca si ele inca 5 minute, impreuna cu alunele. Intre timp, curatati usturoiul, taiati-l felii si puneti-l in robotul de bucatarie.
Spalati frunzele de salvie, scurgeti-le, taiati-le mai mare si puneti-le si pe ele in robot. Adaugati alunele si semintele de susan racite si mixati totul circa 15-20 de secunde.
Incorporati uleiul de masline, branza de vaci, sare si piper dupa gust si mixati din nou.
Daca amestecul este prea sec, adaugati putin lapte, mixati si repetati operatia, pana ce pateul devine bun de uns pe paine.
Mutati pateul intr-un vas de pamant, puneti-l la frigider si lasati-l sa se odihneasca cateva ore, inainte de a-l servi, cu paine prajita sau proaspata, crocanta si cateva frunze de salata verde.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii