Untul se mixeaza bine cu brinza de vaci, se adoga smintina si restul ingredientelor si totul se mixeaza bine.
Usturoiul, sarea piperul si verdeturile se pin in cantitati,dupa gustul fiecaruia.Daca se foloseste usturoi granulat cum am facut eu este bine sa se lasa ca 2 ore la frigider sa se degusteze si eventual sa se mai adaoge daca este necesar.
TIP:
Usturoiul granulat este mai indicat de folosit in cazul in care pateul se maninca de-a lungul unei saptamini de ex. ci nu in 1-2 zile.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii