Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei de masline intr-o cratita anti-aderenta pana devine sticloasa.
Se curata ficateii de pui si se adauga la ceapa; se acopera cratita cu un capac si se lasa la foc mic pana
s-au prajit bine .
Se lasa sa se raceasca ,apoi se mixeaza cu mixerul vertical pana devine o pasta omogena.
Intr-un bol se mixeaza untul scos din timp de la frigider pana devine spumos; se adauga o lingurita de mustar si apoi treptat pasta de ficatei.
Se mai adauga sare dupa gust.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii