Cum am procedat: ficateii de pui i-am dat intr-un clocot, am aruncat apa cu spuma si i-am spalat cu apa rece, apoi i-am taiat pe jumatate.
Ceapa am taiat-o solzisori si usturoiul rondele. Am pus intr-o craticioara untul, cand s-a topit am adaugat ceapa si usturoiul, am pus condimentele si am lasat cateva minute sa se inmoaie. Am adaugat apoi ficateii, jumatate de pahar cu apa, crengutele de busuioc si rozmarin, am pus capacul si au fiert inabusit cam 15 minute.
Am lasat ficateii sa se raceasca putin, apa scazuse aproape de tot, apoi am pus toata compozitia in vasul de la blender(crengutele si foaia de dafin le-am scos). Am pus si galbenusul fiert (a fost de gaina de tara :)) si am pasat cu mixerul vertical pana s-a facut crema.
De senzatie! Are un gust deosebit, o savoare minunata de la rozmarin, vi-l recomand cu incredere si mai ales, ideal ar fi, sa aveti proaspat!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii