Cum am procedat: ficateii de pui i-am dat intr-un clocot, am aruncat apa cu spuma si i-am spalat cu apa rece, apoi i-am taiat pe jumatate.
Ceapa am taiat-o solzisori si usturoiul rondele. Am pus intr-o craticioara untul, cand s-a topit am adaugat ceapa si usturoiul, am pus condimentele si am lasat cateva minute sa se inmoaie. Am adaugat apoi ficateii, jumatate de pahar cu apa, crengutele de busuioc si rozmarin, am pus capacul si au fiert inabusit cam 15 minute.
Am lasat ficateii sa se raceasca putin, apa scazuse aproape de tot, apoi am pus toata compozitia in vasul de la blender(crengutele si foaia de dafin le-am scos). Am pus si galbenusul fiert (a fost de gaina de tara :)) si am pasat cu mixerul vertical pana s-a facut crema.
De senzatie! Are un gust deosebit, o savoare minunata de la rozmarin, vi-l recomand cu incredere si mai ales, ideal ar fi, sa aveti proaspat!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii