Cepele se taie marunt cubulete si se calesc in untura de porc. Cand ceapa e calita, se adauga un varf de cutit de boia de ardei, laptele si ficateii de pasare. Se lasa la foc domol pana cand mancarea scade putin, dupa care se lasa sa se raceasca. La final, ouale, margarina sau untul si ficateii cu ceapa, se dau toate prin robotul de bucatarie. Ar trebui sa obtineti o pasta omogena, tartinabila, cu gust de pateu.
Un deliciu garantat.
Va urez pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii