Reteta postata pe: 20 mai 2007
Ingrediente
600 gr ficatei de pasare, 3 - 4 cepe mijlocii, 3 - 4 linguri untura de porc, 150 ml lapte, 150 gr unt sau margarina, 3 - 4 oua fierte, boia de ardei, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Cepele se taie marunt cubulete si se calesc in untura de porc. Cand ceapa e calita, se adauga un varf de cutit de boia de ardei, laptele si ficateii de pasare. Se lasa la foc domol pana cand mancarea scade putin, dupa care se lasa sa se raceasca. La final, ouale, margarina sau untul si ficateii cu ceapa, se dau toate prin robotul de bucatarie. Ar trebui sa obtineti o pasta omogena, tartinabila, cu gust de pateu.
Un deliciu garantat.
Va urez pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de casa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Curatam ficateii si ii taiem apoi in doua.
Punem toate ingredientele intr-un blender si mixam 1-2
1 vot
2 comentarii
1h 10 min
Se spală în apă rece ficatul și se pune într-un vas impreună cu laptele dulce. Se lasă circa
12 voturi
2 comentarii
3h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate