Reteta postata pe: 05 iunie 2008
Ingrediente
1 ficat de gasca sau 2-3 ficati de gaina, 2 cepe, 150 gr unt, 2 gogosari.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se taie cepele in 4 si se pun intr-o cratita la fiert, impreuna cu ficatul si o lingura de unt. Se fierbe acoperit pana scade apa. Se raceste, se da prin masina de tocat si se freaca cu restul de unt pana devine o pasta omogena. Se orneaza cu gogosari
Daca ti-a placut reteta noastra "pateu de ficat de pasare." nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate