Se folosesc pulpele din fata, ficatul, maruntaiele si carnea cazuta din abdomen la transare. Se fierbe sub presiune pana se dezoseaza. Se da de doua ori prin masina de tocat, se adauga trei-patru cepe calite, nu arse, o lingura de boia. Se bate la mixer cu 1-2 pachete de unt, coriandru si nucsoara. Cand este aproape gata, se toarna un paharel de coniac sau de whisky. Intr-o tava de cozonac se pune un deget de aspic si se monteaza pateul imbracat tot in aspic, pentru a evita oxidarea in contact cu aerul. Se tine cateva ore la frigider si se obtine o adevarata delicatesa.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii