Lintea se pune la hidratat intr-un bol cu apa pt cateva ore.
Dupa, o spalam si o punem la fiert cu morcovul si cartofii, spalati si curatati in prealabil, pentru 30 de minute.
Dupa ce legumele au fiert, le scoatem din apa, le lasam cateva minute sa se racoreasca si le trecem in robot impreuna cu usturoiul si celalalte condimente si uleiul.
Se face tare usor, este sanatos si satios!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii