Pateu de naut

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Pateu de naut

Ingrediente

  • 750 gr naut
  • 5 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Nautul uscat se pune de seara intr-un vas cu apa si cu sare, se lasa pana a doua zi k sa se umfle. Puteti sa cumparati naut gata fiert la borcan sau conserva!

A doua zi fierbeti nautul pt 1-2 ore.

Puneti nautul fiert in robot impreuna cu usturoiul curatat si cele 5 linguri de ulei si, bineinteles, sare. Lasa sa se piseze bine, pana cand totul devine o pasta omogena.Si e gata! :D

Puteti sa adaugati, daca va place, boia sau ardei rosu :P

Se poate servi atat dimineata la micul dejun sau seara. Este o mancare consistenta si usor de preparat. :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise