Nautul uscat se pune de seara intr-un vas cu apa si cu sare, se lasa pana a doua zi k sa se umfle. Puteti sa cumparati naut gata fiert la borcan sau conserva!
A doua zi fierbeti nautul pt 1-2 ore.
Puneti nautul fiert in robot impreuna cu usturoiul curatat si cele 5 linguri de ulei si, bineinteles, sare. Lasa sa se piseze bine, pana cand totul devine o pasta omogena.Si e gata! :D
Puteti sa adaugati, daca va place, boia sau ardei rosu :P
Se poate servi atat dimineata la micul dejun sau seara. Este o mancare consistenta si usor de preparat. :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii