Pateu de naut

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Pateu de naut

Ingrediente

  • 750 gr naut
  • 5 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Nautul uscat se pune de seara intr-un vas cu apa si cu sare, se lasa pana a doua zi k sa se umfle. Puteti sa cumparati naut gata fiert la borcan sau conserva!

A doua zi fierbeti nautul pt 1-2 ore.

Puneti nautul fiert in robot impreuna cu usturoiul curatat si cele 5 linguri de ulei si, bineinteles, sare. Lasa sa se piseze bine, pana cand totul devine o pasta omogena.Si e gata! :D

Puteti sa adaugati, daca va place, boia sau ardei rosu :P

Se poate servi atat dimineata la micul dejun sau seara. Este o mancare consistenta si usor de preparat. :)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor