Am pus de seara soia intr-un bol la inmuiat, apoi dimineata am schimbat apa si am pus-o la fiert la foc mic timp de 3 ore.
Apoi am scurs-o de apa si am facut pasta boabele de soia cu blendarul de mana,in timp ce o faceam pasta adaugam ulei, sare, si piper dupa gust, am amestecat toate bine.
La sfarsit am adaugat ierburile si ceapa verde taiata rondele.
Eu jumate din pateul ce l-am facut o parte am lasat fara ceapa, iar cealalta jumatate cu ceapa.
Se poate servi dimineata la micul dejun cu castravete, ridichi, masline fiecare dupa preferinta.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii