autor:

Cialma Alexandru Raul

» » Aperitive

Pateu de soia II

Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cialma Alexandru Raul (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
500 g soia fiarta, 300 g cartofi fierti, 3-4 catei de ustoroi, 2-3 oua fierte, 2-3 linguri ulei, 1 praf de sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Soia se inmoaie de seara in apa calduta,se schimba apa si se fierbe.Se dau prin masina de tocat soia,cartofi fierti,ouale si ustoroiul.Se freaca compozitia foarte bine cu ulei si se potriveste de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de soia II" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pateu de soia

Pateu de soia

Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut). Boabele de soia se pun la inmuiat in multa

10 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Retete vegetariene
Pateu de soia

Pateu de soia

Am pus de seara soia intr-un bol la inmuiat, apoi dimineata am schimbat apa si am pus-o la fiert

19 voturi    7 comentarii
3h 30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g soia fiarta
  • 300 g cartofi fierti
  • 3-4 catei de ustoroi
  • 2-3 oua fierte
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 praf de sare.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pernite cu sunca si masline