Mod de preparare
1.Ceapa, curatata si taiata marunt se soteaza cu sunca taiata cubulete in 50 g unt.
2.Separat se soteaza cu restul de unt baconul cuburi cu morcovii si telina taiate felii. Se adauga sparanghelul, dovleceii, apoi mazarea.
3.Se dilueaza cu pasta de rosii si supa, sare, piper, se fierbe 30 min, pe foc mic, turnând supa, daca mai trebuie.
4.Apoi se paseaza si se amesteca energic cu ouale si smântâna,sa se omogenizeze bine.
5. Compozitia se asaza in in forma unsa cu unt si presarata cu pesmet. Se coace 45 min, la 150grdC.
Atentie: Se lasa sa se raceasca in forma si apoi se rastoarna pe o farfurie.
Se poate servi cu smantana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii