PATEU DIN TON CU GELATINA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
PATEU DIN TON CU GELATINA

Ingrediente

  • http://leckereien.blogspot.com/
  • - 2 doze de ton in sucul propriu(merge f. bine si in ulei)~ a 195g-nedesfacuta
  • - 200g smintina groasa~Creme Fraiche(poate fii si brinza de vaci proaspata~Topfen/Quark)
  • - 100g maioneza
  • - 50g unt/marg
  • - sare+ piper
  • - 3 foi de gelatina
  • - 50ml lapte

Mod de preparare

Conservele de peste se desfac si se scurg bine.

Untul,maioneza,smintina se amesteca bine si se adaoga carnea de ton.

Acestea se mixeaza bine(blender/mixer bat/stabmixer ) si se adaoga gelatina dizolvata in laptele caldut.Se mixeaza pina laptele+gelatina sint incorporate bine in crema .

Se potriveste de sare si piper si se da la rece pt. ca 3 ore.

Este garantat un pateu f. bun.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise