autor:

Laura S.

» » , Aperitive, Aperitive

Pateu pentru sandwich

Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura S. (Chef de cuisine)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 23 aprilie 2010

Ingrediente
"Aceasta reteta am primit-o la cererea mea de la o D-na autriaca din vecinatate care nu numai ca este f. de treaba si pe care o admir si o respect f. mult., Cantitatile ingredientelor este f. mare, dar se pot imparti in functie de necesitate.", ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, , - 1kg de mezel dublu afumat(dürre), - 2-3 cepe mari fin taiate(cat. dupa gust), - 12-14 castraveti murati mari(cant. dupa gust), - 10 oua fierte tari, - 1 pac. smintina acra, - 1 pac. "creme fraiche", - cascaval ras ca.200-250g (emmentaler,gouda....), - "sauce tartare" dupa gust, - sare + piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Mezelul se trece cprin masina de tocat sau se marunteste marunt.
Ceapa se taie f. fin la fel si castraveciorii murati si ouale.
Se amesteca cu restul ingredientelor cu atentie si degustund se mai adaoga cite ceva eventual.
De ex. preparat cu doar jumatate din cant. si am pus doar \"creme fraiche\" in pateu.
Este important ca. castraveciorii sa aiva un gust aromat, si pe cit posibil sa se scurga inainte de a-i mixa in masa de pateu.
Va urez spor la preparat si pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu pentru sandwich" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Shaorma cu oua - Reteta proprie

Shaorma cu oua - Reteta proprie

1. Se taie cartofii felii subtiri si se rumenesc bine. 2. Se prepara o omleta din 2 oua, se aseaza

13 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua
Ouă în zăpadă

Ouă în zăpadă

se fierb ouăle 3 minute, se racesc in apă rece, apoi se decojesc şi se taie in jumatate pe lung,

3 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    O bunatate !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

    Arata tare frumos, dar cred ca este mai mult o pasta decat un pateu.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

    Cred ca a fost foarte bun, arata tare frumos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • "Aceasta reteta am primit-o la cererea mea de la o D-na autriaca din vecinatate care nu numai ca este f. de treaba si pe care o admir si o respect f. mult.
  • Cantitatile ingredientelor este f. mare
  • dar se pot imparti in functie de necesitate."
  • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  • - 1kg de mezel dublu afumat(dürre)
  • - 2-3 cepe mari fin taiate(cat. dupa gust)
  • - 12-14 castraveti murati mari(cant. dupa gust)
  • - 10 oua fierte tari
  • - 1 pac. smintina acra
  • - 1 pac. "creme fraiche"
  • - cascaval ras ca.200-250g (emmentaler,gouda....)
  • - "sauce tartare" dupa gust
  • - sare + piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Laura S.
Chec de cacao cu banane

Chec de cacao cu banane

Cuptorul se incinge la 175°C (electric) sau la treapta a-2a (gaz). Untul se freaca spuma pina

49 voturi    12 comentarii
30 min
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu crema de vanilie si banane

Prajitura cu crema de vanilie si banane

Blat Cuptorul se incinge la 180°C. Faina se amesteca cu praful de copt.Ouale se separa.

17 voturi    2 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Oua umplute in sos de maioneza