Tahina se subtiaza cu suc de lamaie.Ciupercile se curata se taie si se fierb.Maslinele se toaca marunt.Cartoful se fierbe.
Din usturoi,ulei de masline,sare si suc de lamaie se prepara o maioneza la care se adauga treptat tahina.Se pun apoi maslinele,ciupercile,cartoful pasat,verdeata,piperul.Se amesteca bine pana se omogenizeaza.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii