Se framanta un aluat care se da la frigider pentru o ora.
Se intinde o foaie groasa de 5 mm, se taie in patrate cu latura de 4 cm.Pe fiecare patrat se asaza cate o bucata de cabanos, se impatureste, se unge cu ou batut si se presara cu mac sau susan. Se coc in cuptorul in prealabil incins, pana se rumenesc.
In loc de cabanos se poate folosi o umplutura din :
branza de vaci in amestec cu branza de oi, un ou, sare, piper, In loc de susan se foloseste cascaal ras pe razatoarea mica,sau mac.
Se servesc calde sau reci.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii