autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Aperitive

Pateuri

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
250 g margarina, 250 g branza de vaci, un ou, 250 g faina, un ou pentru uns, mac, susan,dupa placere, cabanos

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta un aluat care se da la frigider pentru o ora.
Se intinde o foaie groasa de 5 mm, se taie in patrate cu latura de 4 cm.Pe fiecare patrat se asaza cate o bucata de cabanos, se impatureste, se unge cu ou batut si se presara cu mac sau susan. Se coc in cuptorul in prealabil incins, pana se rumenesc.
In loc de cabanos se poate folosi o umplutura din :
branza de vaci in amestec cu branza de oi, un ou, sare, piper, In loc de susan se foloseste cascaal ras pe razatoarea mica,sau mac.
Se servesc calde sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
pateuri cu ciuperci

pateuri cu ciuperci

Se clateste ceapa tocata marunt cu ciupercile si ardeiul.Apoi se adauga sunca de pui si branza telemea,patrunjel

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sandviciuri
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Branza se amesteca bine cu untul si 2 oua intregi, dupa care se incorporeaza si cele 2 linguri de

4 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    Acest aluat se poate folosi atat pentru pizza cat si pentru saleuri

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 250 g margarina
  • 250 g branza de vaci
  • un ou
  • 250 g faina
  • un ou pentru uns
  • mac
  • susan,dupa placere
  • cabanos

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Acest aluat se poate folosi atat pentru pizza cat si pentru saleuri

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aperitiv din piept de pui