Se framanta un aluat care se da la frigider pentru o ora.
Se intinde o foaie groasa de 5 mm, se taie in patrate cu latura de 4 cm.Pe fiecare patrat se asaza cate o bucata de cabanos, se impatureste, se unge cu ou batut si se presara cu mac sau susan. Se coc in cuptorul in prealabil incins, pana se rumenesc.
In loc de cabanos se poate folosi o umplutura din :
branza de vaci in amestec cu branza de oi, un ou, sare, piper, In loc de susan se foloseste cascaal ras pe razatoarea mica,sau mac.
Se servesc calde sau reci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii