autor:

Dorina Ionescu

» » Aperitive

Pateuri cu bacon - aperitiv

Autor: Dorina Ionescu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dorina Ionescu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
-un pachet de aluat Bella, -10 felii bacon, -mustar, -cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Aluatul se dezgheata, se taie fiecare bucata de aluat in doua parti , aceste parti se ung cu mustar, se pun felii de bacon si deasupra se rade cascaval. Se ruleaza aluatul si se taie rondele de circa 1 cm, se baga la cuptor si se servesc calde sau reci la aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu bacon - aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -un pachet de aluat Bella
  • -10 felii bacon
  • -mustar
  • -cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu carne
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Tacos cu pui